Monday, December 30, 2013

Black Gives Way To Blue

Kaderde en yakınımdaki bazı insanlara yeteri kadar ilgi ve sevgi gösterememiş olmanın yaşattığı ağır vicdan azabını çekmek ve "İşallah bu gün öncekinden daha iyi olur" diye umutlanmak ve bu esnada yeni yılın nasıl geldiğini hiç anlamamak da varmış..

Allahın düşmanıma yaşatmamasını temenni ettiğim bu zamanlarımda şu aşağıdaki parçaya ve parçanın yer aldığı albüme fena halde tutuldum..

Bir şekilde bekleyişin sona ereceğini ve yeni taze başlangıçın o kadar uzakta olmadığını haykırıyor..

Sen ne güzel grubumuzdun Alice In Chains, Staley'siz de olsa aramıza tekrar hoşgeldin..

Bu dinazorları buraya kim koydu sahiden?

2 comments:

Züleyha Muslu said...

When the sun rose again,yeni yılın ilk gününe merhaba diyeceğiz.Başladığımız yere yeniden geri dönüş yok mu sahiden?Belki de öyle olması gerek.Yeni umut ve yeni başlangıçlar için yeni zaman.Bugünün öncekinden,öncekinin de ondan öncesinden hiç bir farkı olmadığı günler..Yeni yılın bunu değiştireceğini düşünmesem de, umut etmek gerek..
All secrets known çalıyor ve biz sakiniz, güçlüyüz ve canlı hissetmeyi istiyoruz..

Yeni yılınızın Alice in chains tadında ve gerçekleşmeseler bile yine de her yeni gününüzün umut etmeyi isterek geçmesi dileğiyle.

Müzik sizinle olsun:)

Serhat said...

Zaman zaman çabalarının sonuç vermediği ve başladığın yere döndüğün hissine kapılsan da bu mümkün değil bence..Bazen aklına gelen bir düşünce, yazdığın bir cümle, peşinden koştuğun bir istek; aradan sadece saatler geçtikten sonra bile anlamsız, eksik, yanlış gelebiliyor..Bunda sanırım insanın maymun iştahının ve etrafımızdaki her şeyin her an değişiyor olmasının büyük etkisi var..Yeni yıl öncesi verilen sözler bir türlü hayata geçirilemez, ama dediğin gibi insan umut etmezse yok olmaya mahkum..O yüzden pozitif düşünmeye çalışıyoruz ve bu konuda müzikten destek almaya devam ediyoruz:)

Sizin de yeni yılınızın Helloween tadında neşeli geçmesi dileğiyle:) Yazabilirsem müzikle ilgili yazmak istediğim çok şey var 2014'te..